Restaurant Katelijne in Sint-Katelijne-Waver

 
Restaurant Katelijne

Restaurant Katelijne

Restaurant Katelijne – voor liefhebbers van de verfijnde Vlaamse keuken

Restaurant Katelijne is een familiezaak met een lange traditie. En stevig ‘geworteld’ in de groentestreek. De keuken is verfijnd en typisch Vlaams. Veel vleesgerechten dus, maar ook delicatessen uit het water.

 

Eten en drinken
Alles smaakt nóg beter met een bijpassende wijn. Daarom vindt u op de kaart veel klassiekers uit Frankrijk en Italië. En minder voor de hand liggende wereldwijnen. Zo leert u nieuwe smaken kennen die uw gerecht naar een hoger niveau tillen.

 

Knusse setting

Romantisch dineren bij kaarslicht? In alle privacy een zakenlunch houden? Dat doet u in het sfeervolle en intieme decor van Restaurant Katelijne. En ook uw kinderen amuseren zich hier kostelijk. Want voor hen is er een speelkamer boordevol zoethoudertjes. Zo geniet u ongestoord van uw à-la-cartemaaltijd. Of van een suggestie van de chef. Want die kookt de pannen van het dak om u te verrassen met tongstrelende gerechten.

 

Privézaal

Op zoek naar een gezellige ruimte voor een receptie of een feest? Dan vindt u bij ons de perfecte locatie voor een privépartijtje of een bedrijfsevenement. Want onze gezellige feestzaal biedt plaats aan 35 personen. En u huurt ze zelfs tijdens onze sluitingsdagen (dinsdag en woensdag).

 

Op bestelling

Liever thuis genieten van lekker eten tijdens een bijzondere gelegenheid? Dan is onze traiteurdienst uw ideale bondgenoot. Voor zowel een menu in bescheiden familiekring, als een groots feest met veel gasten.

 

Loopt het water u in de mond? Laat u dan culinair verwennen in Restaurant Katelijne!